half-blood_phoenix

Friday, May 12, 2006

Είναι η ξεροκεφαλιά λογική συμπεριφορά;

Έχω τη γνώμη ότι είμαι ο εξυπνότερος και ομορφότερος άνθρωπος του πλανήτη. Διαφωνείτε; Δεν με νοιάζει εγώ μπορώ να επιμείνω!

10 Comments:

  • Έχω τη γνώμη ότι είμαι ο εξυπνότερος και ομορφότερος άνθρωπος του πλανήτη. Διαφωνείτε; Δεν με νοιάζει εγώ μπορώ να επιμείνω! Έχω δίκαιο να επιμένω;
    Ουκ ολίγες φορές με έχουν χαρακτηρίσει ισχυρογνώμονα και αδιάλλακτο. Εσάς; Και δεν είναι επίσης λίγες οι φορές που εμμένω στην άποψη και στη γνώμη μου ακόμα και όταν ο μισός πληθυσμός της γης μου λέει πως κάνω λάθος. Εσείς; Μου έχουν πει πως είναι ηλιθιότητα να μην αλλάζω την γνώμη μου ακόμα και όταν καταλαβαίνω πως έχω άδικο. Εσάς; Λοιπόν έχω χαρμόσυνα νέα για όλους εμάς που μας αποκαλούν “χαϊδευτικά” ξεροκέφαλους. Υπάρχει λογική απόδειξη για την συμπεριφορά μας. Απόδειξη που δεν σηκώνει αντιρρήσεις. Την παραθέτω:
    Έχω την γνώμη πως οποίος δεν αλλάζει την γνώμη του είναι ηλίθιος. Και επειδή εγώ δεν είμαι ηλίθιος θα αλλάξω την γνώμη μου. Και θα πω πως οποίος αλλάζει την γνώμη του είναι ηλίθιος. Και επειδή είπαμε εγώ δεν είμαι λίθος δεν θα αλλάξω την γνώμη μου ξανά.
    Το συμπέρασμα είναι ότι σύμφωνα με τα παραπάνω έχουμε πάντα δίκαιο όταν είμαστε ξεροκέφαλοι! Την επόμενη φορά που θα πάνε να σας βρίσουν για την ανεξήγητη επίμονη σας στην άποψη σας εξηγείστε τους γιατί είναι απόλυτα λογικό αυτό που κάνετε.
    Η παραπάνω απόδειξη ξεροκεφαλιάς δεν είναι δικό μου δημιούργημα. Τα εύσημα σε έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους ευρωπαίους κομίστες και σκιτσογράφους , το Βέλγο Philippe Geluc.
    Α, το ξέρω πως δεν είμαι ο εξυπνότερος και ομορφότερος άνθρωπος του πλανήτη. Δεν έχει όμως σημασία θα επιμένω… ένταξη μην χτυπάτε όλοι μαζί πλάκα κάνω…


    Η κοπελιά στην φωτογραφία όμως είναι η ομορφότερη του πλανήτη και για αυτό το θέμα δεν σηκώνω κουβέντα. Την λένε Andrea και είναι Ουκρανή. Την ανέβασα εδώ για να την γνωρίσετε και να την θαυμάσετε (και μπας και διαβάσει κανείς το blog μου). Το site της met-art.com έχει πάντα φωτογραφίες όμορφων μοντέλων αλλά αυτή είναι μακράν η ομορφότερη γυναίκα που έχω αντικρίσει με τα μάτια μου.

    By Blogger half-blood_phoenix, at 1:20 PM  

  • Είσαι ο εξυπνότερος και ομορφότερος άνθρωπος του πλανήτη; Απόδειξέ το: Ρίξε την Andrea!

    By Blogger cyrus, at 4:06 PM  

  • Βάλε και αντρικά μοντελα για να συγκινήσεις και το γυναικειο κοινό σου, χε χε...welcome back

    By Blogger Pixie, at 5:23 PM  

  • @ cyrusgeo
    Μερικές γυναίκες είναι καλύτερα να τις ονειρεύεσαι παρά να τις έχεις. Μια γνωριμία από κοντά θα κατέστρεφε την τελειότητα του ονείρου. Άλλωστε το νόημα του ποστ είναι ότι είναι δικαιολογημένο να επιμένει κανείς στη γνώμη του ακόμη και αν έχει άδικο. Ακόμη και να μην ρίξω ποτέ την κοπελιά της φωτογραφίας, που δεν θα το κάνω είναι σίγουρο, δεν είναι παράλογο να ισχυρίζομαι ότι θέλω.
    @ pixie
    Αγαπητή μου νεράιδα αν και δεν ψάχνω αντρικά μοντέλα, τα άσχημα αν θες της ετεροφυλίας, ή αν θες πες το αντρικός εγωισμός, για να εκπληρώσω την προσταγή σου θα ψάξω να βρω. Τις επόμενες μέρες θα ποστάρω κάτι ίσως και με κάποιο σχετικό κείμενο.

    By Blogger half-blood_phoenix, at 7:17 PM  

  • Με αυτα που μου λες τελικά αρχίζω να πιστεύω οτι όντως είσαι ο ομορφότερος και εξυπνότερος και πιο γλυκός και....μήπως να ποζάρεις εσυ για μοντέλο;
    μάκια

    By Blogger Pixie, at 8:00 PM  

  • @ pixie Θα σε στενοχωρήσω αλλά δεν θα ποζάρω εγώ. Δεν ξέρω αν αυτό που λένε για την ύπαρξη φωτογένειας ισχύει ή όχι αλλά σε κάθε περίπτωση εγώ δεν έχω. Σε όλες τις φωτογραφίες μου σαν ψηλός μπαμπουήνος βγαίνω. Για να μην σου πω ότι προσβάλω και τους μπαμπουήνους... :-) Στον φυσικό κόσμο είμαι πολύ καλύτερος... από ότι στον χάρτινο.
    Σου ανταποδίδω τα μακια εις διπλούν.

    By Blogger half-blood_phoenix, at 8:24 PM  

  • ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    Πού είχες εξαφανιστεί με τα επιχειρήματά σου? Δεν σου έκανα σχόλιο πιο πριν (είδες, είχα να κουβαλήσω τα ΜΑΤ για κάτι σαχλούς καταληψίες στο Υπουργείο - δεν ήξεραν πού έμπλεξαν...) αλλά χαίρομαι πολύ που ξαναμπήκες!

    Χαίρομαι επίσης που ήρθε η απεσταλμένη μου - στο σπίτι σου της είπα, όχι στο διχτό-σπιτο, αλλά είπαμε, από ξανθιά τώρα...

    Φιλάκια και καλή συνέχεια!

    ΥΓ- Και φυσικά είναι η ξεροκεφαλιά λογική συμπεριφορά, η φύση βοηθάει στην επιβίωση του καλύτερου, λογικό δεν είναι? Οπότε αν κρίνεις από τους τόσους ηλίθιους που κυκλοφορούν & μας πετάν την ξεροκεφαλιά τους στη μούρη...

    By Blogger Aphrodite, at 10:36 AM  

  • Θεά, συγχώρεσέ με... δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια...

    By Blogger cyrus, at 11:40 AM  

  • Όταν ένα θέμα σε αφορά, είναι λογικό να επιμένεις. Όταν μια άποψη έχει μεγαλύτερη βαρύτητα/σημασία για τη δικιά σου ζωή, αξίζει και οφείλεις να επιμένεις. Τουλάχιστον αυτά πιστεύω και υποστηρίζω έγω αυτή τη στιγμή..

    Μου έχει συμβεί να κάνω αυτές τις σκέψεις όταν δέχομαι κρίση για τη ζωή μου, τις επιλογές μου, τις συνήθειες μου, τον τρόπο ζωής μου. Από τους γονείς μου έως τον τυχαίο τύπο που δεν έχει σχέση με τη δικιά μου ζωή. Κάποιοι μου είπαν αυτό ακριβώς, ότι είμαι πεισματάρης, στενόμυαλος, δεν βλέπω έξω από τον εαυτό μου, θέλω να γίνεται το δικό μου. Μόνο οι καλοί μου φίλοι δε με έχουν δει έτσι. Έτσι με είδαν μόνο αυτοί που επίσης επέμεναν υπερβολικά (μέχρι τελικής πτώσης!) στην ιδέα του ότι είμαι ένα λάθος και πρέπει να αλλάξω τη ζωή μου στα δικά τους πρότυπα. Απλώς επειδή αφορά εμένα και τις δικές μου επιλογές, λογικό είναι να γίνομαι πιο πεισματάρης από τους ίδιους ;)

    Τώρα για αυτά που γράφεις, το να λες ότι είσαι ο εξυπνότερος και ομορφότερος άνθρωπος του πλανήτη προσωπικά εμένα δεν με πειράζει. Όσο δεν επιδρά αρνητικά στη δική μου ζωή μπορώ να το ανεχτώ. Αλλιώς το συζητάμε :)

    Welcome back! :]

    By Blogger BugoTheCat, at 2:46 PM  

  • Πλακώστε τον στα μηνύματα, στο μπλογκ & προσωπικά στο η-μαίηλ του & διαδώστε το!
    Τρέχω!

    By Blogger Aphrodite, at 9:08 PM  

Post a Comment

<< Home