half-blood_phoenix

Thursday, May 11, 2006

Η λύση του Mac Gyver πριν το τέλος του κόσμου

Το πρόβλημα που είχα με το posting στο blog μου επιμένει. Δεν μπορώ να ποστάρω πάνω από 5 με 7 γραμμές κειμένου). Και αφού δεν μπορώ να το λύσω αλλιώς, με λογικές και πρακτικές Mac Gyver (Μαγκάιβερ) από εδώ και πέρα το κείμενο του post θα είναι το πρώτο comment.

3 Comments:

  • Πίσω στην πραγματικότητα λοιπόν και μερικά σχόλια.
    Α) Ναι στην υποψηφιότητα της συνανθρώπου κυρίας Καραχασάν.
    Β) Συγκλονιστικό το ρεπορτάζ των φακέλων του MEGA για τα εγκλήματα τιμής που επιβάλει ο μουσουλμανικός νόμος εις βάρος τον γυναικών που χωρίζουν ή που απλά θέλουν να ζήσουν ελεύθερες. Δάκρυσα. Ο ανήλικος αδερφός δολοφονεί την αδερφή του για να αποκαταστήσει την τιμή της οικογένειας. Που υπάρχει ο θεός στην πράξη αυτή;
    Γ) Βάλτε ΤΗΛΕΑΣΤΥ κατά της 5. Παρουσιάζουν το βιβλίο παπά στο οποίο μας αποκαλύπτει ότι ο θεός, ο ίδιος προσωπικά, του φανέρωσε ότι ο αντίχριστος έχει γεννηθεί (το 1983) και ότι το τέλος του κόσμου, τονίζω δια στόματος θεού, έρχεται το 2020!Μετανοείτε αμαρτωλοί! Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε χρειαζόμαστε ανθρώπους να μας κάνουν να γελάμε.

    By Blogger half-blood_phoenix, at 3:49 PM  

  • Κατ' αρχάς, welcome back!

    Επί της ουσίας, τώρα:

    Α) Μα, δεν είναι συνάνθρωπος, είναι μουσουλμάνα -- δηλαδή Τουρκάλα, καθότι πας μουσουλμάνος εν Ελλάδι = Τούρκος.

    Β) Ο φόνος γίνεται για το καθαρό κούτελο, και του Θεού του αρέσει να βλέπει καθαρά κούτελα, και όχι βρώμικα. Άρα, για το Θεό γίνεται ο φόνος.

    Γ) Αυτά, ρε φίλε, τα λένε εγκαίρως και φωναχτά! Πρώτα ανακοινώνουν αυτό, και μετά λένε "ξέρετε, γύρισα, και δεν μπορώ να ποστάρω" και κολοκύθια τούμπανα!

    ;-)

    Άντε, βρε, και καλές μετάνοιες...

    By Blogger cyrus, at 5:40 PM  

  • Για μένα είναι συνάνθρωπος δεν πα να είναι γάλλος, σουηδός, έλληνας, τούρκος ή κινέζος ;P

    υ.γ. Δεν μπορείς να το γράφεις στο notepad; Ή θέλεις να είναι σε word επειδή χρησιμοποιείς άλλους χαρακτήρες και τέτοια; Δεν νομίζω το blogspot να παίρνει περίεργες μορφοποιήσεις κειμένου. Το notepad αρκετό θα ήτανε..

    By Blogger BugoTheCat, at 2:28 PM  

Post a Comment

<< Home